Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Jordbær syltetøy
Ingredienser
• 1 kg
jordbær
• 450 gram sukker med tilsatt pektin, evt alternativer som beskrevet under
sukkerkonservering
• 500 gram sukker
• 1,5 dl ferskpresset sitron
Fremgangsmåte
• Hell 200 gram jordbær og 200 gram sukker i en kjele. Mos med en potetmoser.• Varm forsiktig opp og tilsett resten av jordbærene når jordbærmosen er varm. Kok veldig forsiktig opp.
• La småkoke svært forsiktig i 5 minutter og tilsett resten av sukker og sukker tilsatt pektin (evt alternativ).
• Rør forsiktig for å unngå at sukker svir seg. Når sukker er oppløst tilsettes lemonade.
• Kok opp på middels varme i 8 minutter.
• Rør inn evt skum på toppen og hell i glass og forsegl.
• Kok opp vann i en stor kjele og sett i de fyllte syltetøysglassene rett før det koker opp. Kok i 5 minutter.
• Ta ut glassene og la de avkjøle i 12-20 timer.
• Sjekk om det er vakum i glassene. Er det ikke vakum, må syltetøyet spises innen en uke.
• Lagre glassene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil ett år.