Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Rabarbra, tørket
Rabarbara er lett å tørke og behandle. Tørket rabarbra egner seg godt til fruktsupper, fruktkaker og marmelade. Prydrabarbara og himalayarabarbara gir to helt forskjellige smaksvarianter.
Fremgangsmåte
Stilkene flåes og snittes i mindre stykker. Rabarbra kan fint tørkes i friluft under tak eller overheng. De kan da trekkes på en snor. Aller best smak får de hvis de ettertørkes i ovn.