Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Asparges i olje
Ingredienser
• 500 gram asparges• 300 ml cider eddik
• 2 luftløk eller 2 fete hvitløksfedd. Finkuttet.
• 1 ss hele szechuan pepper eller hele sorte pepperkorn
• Noen kvister av hagetiman eller kryptimian
• 1 dl fersk lemonade
• 5 dl olivenolje
Fremgangsmåte
• Kutt aspargesen i biter som er 1 cm kortere enn dybden på glassene de skal konserveres i.• Hell eddik og 2 dl vann i en kjele og kok opp. Sett til side og la trekke under lokk.
• Stek asparges i en stekepanne til de blitt lettere brunet på alle sider.
• Legg de i det varme eddikbadet i 3 minutter. Dette fremhever aspargessmaken og forhindrer bakterievekst.
• Putt løk og pepper i steriliserte glass.
• Fjern asparges fra eddikbadet og legg de i glassene med løk og pepper.
• Tilsett urter og lemonade, og dekk helt opp til randen med olje.
• Og forsegl med lokk.
• Lagres i minst 6 uker før bruk.
• Lagre glassene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil 4 måneder.