Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Stikkelsbær syltetøy
Ingredienser
• 1 kg
stikkelsbær
• 8 blomsterhoder av
svarthyll
eller
rødhyll
• 1 kg sukker
Fremgangsmåte
• Fjern stilk og hale med saks på stikkelsbærene, og fjern insekter fra hylleblomstene.• Putt bær og blomster i en kjele med 5 dl vann og kok forsiktig til bærene er myke, men ikke gått i oppløsning.
• Fjern hylleblomstene og tilsett sukker. Rør forsiktig uten å spjære opp bærene til sukkeret er oppløst i vannet.
• Kok på sterk varme i 10 minutter og la hvile i 10 minutter.
• Hell på steriliserte glass og kok de i 5 minutter i en syltekjele.
• Ta ut glassene og la de avkjøle i 12-20 timer.
• Sjekk om det er vakum i glassene. Er det ikke vakum, må syltetøyet spises innen en uke.
• Lagre glassene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil ett år.