Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Einer treak
Ingredienser
• 5 liter
einerbær
• 2 dl fløte, evt kokosfett
• 100 gram sukker
Fremgangsmåte
• 5 liter modne (blå) einerbær kokes forsiktig inn i 2.5 liter vann i 3 timer og siles av.• Bærene kokes påny forsiktig opp i 2 liter vann og siles av. Dette gjentas nok engang.
• De tre avsilte oppkokene kokes forsiktig opp og kokes på svak varme til det tykner. Hyppig omrøring er nødvendig.
• Fløte og sukker tilsettes under konstant omrøring. Massen er ferdig når den stiver i kaldt vann.
• Under avkjøling rulles massen til stenger. Er den tilstrekkelig kokt skal det komme et lite knekk når stengene brytes.