Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Bringebær eddik
Ingredienser
• 1 kg
bringebær
• 6 dl cider eddik
• Sukker
Fremgangsmåte
• Hell bærene i en bolle og mos de forsiktig med en tresleiv.• Tilsett eddik og la den trekk i 5 dager, rør innimellom.
• Sil av over natten.
• Tilsett 350 gram sukker for hver halvliter avsilt eddikmiks og kok forsiktig opp, rør inn sukkeret.
• Kok i 10 minutter og fjern skum underveis.
• Sett til side og hell i flasker når avkjølt. Forsegl.
• Lagre flaskene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil ett år.