Viktig melding!

Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:

  • Bilder vises ikke
  • Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
  • Innhold som ikke vises riktig
  • Utdatert eller feilaktig informasjon
  • Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
  • Feil eller uventet oppførsel
  • Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer

Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Bringebær eddik

Bringebær til eddik må plukkes på en tørr dag. Bringebær eddik kan brukes i salater, gjerne blandet med olivenolje. Den passer i en rekke sauser, på geitost, på pannekaker og is. Bringebærene kan byttes ut med jordbær , solbær eller bjørnebær .

Ingredienser

• 1 kg bringebær
• 6 dl cider eddik
• Sukker

Fremgangsmåte

• Hell bærene i en bolle og mos de forsiktig med en tresleiv.
• Tilsett eddik og la den trekk i 5 dager, rør innimellom.
• Sil av over natten.
• Tilsett 350 gram sukker for hver halvliter avsilt eddikmiks og kok forsiktig opp, rør inn sukkeret.
• Kok i 10 minutter og fjern skum underveis.
• Sett til side og hell i flasker når avkjølt. Forsegl.
• Lagre flaskene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil ett år.