Viktig melding!

Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:

  • Bilder vises ikke
  • Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
  • Innhold som ikke vises riktig
  • Utdatert eller feilaktig informasjon
  • Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
  • Feil eller uventet oppførsel
  • Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer

Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Løvetann chips

Enkel oppskrift der mange forskjellige krydder gir nye opplevelser.

Ingredienser

Løvetannblader
• Olivenolje

Fremgangsmåte

• Vask, tørk og bryt løvetannbladene i store biter. Fjern store bladnerver.
• Hell forsiktig litt olivenolje over og gni forsiktig olje ut over alle bladene med fingrene.
• Legg bladene i et enkelt lag på en stekeplate med bakepapir.et enkelt lag med blader på en på en Place in a single layer onto a baking sheet. Stek på 180°c i 8-12 minutes. Hold et øye med bladene så de ikke brenner seg.
• Ta ut bladene og dryss havsalt og evt. annet krydder over. Kjøl ned.