Viktig melding!

Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:

  • Bilder vises ikke
  • Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
  • Innhold som ikke vises riktig
  • Utdatert eller feilaktig informasjon
  • Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
  • Feil eller uventet oppførsel
  • Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer

Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Stikkelsbær saus

Stikkelsbær saus passer godt til karri retter, fisk, kylling, ost og smørbrød.

Ingredienser

• 1 kg stikkelsbær
• 500 gram sukker
• 100 ml cider eddik
• 125 gram fruktstilker fra japansk rosintre , evt rosiner.

Krydderpose
• 50 gram fersk finhakket ingefær
• 20 gram bark fra krydderbusk , evt 2 kanelstenger
• 1 ts fennikel frø
• 5 kryddernelliker

Fremgangsmåte

• Bland krydderene og legg de i en liten bomullspose eller liknende..
• Hell sukker, eddik og krydderposen sammen med 1 dl vann i en kjele.
• Varm forsiktig opp mens du rører inn sukkeret.
• La kryddersirupen trekke i 20 minutter.
• Kutt stikkelsbærene i 2.
• Tilsett stikkelsbær og rosiner/rosintre i kryddersirupen.
• Kok forsiktig i 20 minutter.
• Hell på steriliserte glass
• Lagre glassene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil ett år.