Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Stikkelsbær saus
Ingredienser
• 1 kg
stikkelsbær
• 500 gram sukker
• 100 ml cider eddik
• 125 gram fruktstilker fra
japansk rosintre
, evt rosiner.
Krydderpose
• 50 gram fersk finhakket ingefær
• 20 gram bark fra
krydderbusk
, evt 2 kanelstenger
• 1 ts
fennikel
frø
• 5 kryddernelliker
Fremgangsmåte
• Bland krydderene og legg de i en liten bomullspose eller liknende..• Hell sukker, eddik og krydderposen sammen med 1 dl vann i en kjele.
• Varm forsiktig opp mens du rører inn sukkeret.
• La kryddersirupen trekke i 20 minutter.
• Kutt stikkelsbærene i 2.
• Tilsett stikkelsbær og rosiner/rosintre i kryddersirupen.
• Kok forsiktig i 20 minutter.
• Hell på steriliserte glass
• Lagre glassene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil ett år.