Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Grønnmynte sirup
Ingredienser
• 50 gram blader fra
grønnmynte
• 250 gram sukker
• Juice fra 1 sitron
• 1 ts salt
Fremgangsmåte
• Rist insekter av bladene og riv bladene i biter.• Putt sitronjuicen i en bolle og tilsett grønnmynteblader. Jobb bladene inn i juicen med en tresleiv eller liknende.
• Tilsett sukker og salt og fortsett å knuse myntebladene med tresleiva.
• La trekke over natten.
• Hell 6 dl kokende vann over myntemiksen, og la den trekke i 12 timer.
• Sil av myntesirupen i en kjele og kok forsiktig opp, la småkoke i 2 minutter.
• Hell i varme steriliserte flasker med skrulokk.
• Bruk innen 4 måneder. Hvis du koker glassene med grønnmynte sirupen som ved sukkerkonservering , så holder de seg mye lenger.