Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Rabarbra, syltet (pickles)
Ingredienser
• 1 kg rabarbra
• 750 gram sukker
• 600 ml cider eddik
• 1 ss allehånde
• Finrevet skall og juice fra 1 appelsin
• 5 gram bark fra
krydderbusk
, evt 1/2 kanelstang
Fremgangsmåte
• Hell eddik, kanel/krydderbuskbark, allehåndebær, appelsinskall og appelsinjuice i en gryte og kok opp.• Kok i 5 minutter og la hvile til avkjølt.
• Hell avkjølt edikkmiks i en ny gryte og tilsett rabarbra og sukker og rør om til sukkeret er oppløst.
• Kok forsiktig opp, og la småkoke i 15 minutter.
• Løft ut rabarbraen med en skje og hell på varme og steriliserte glass.
• Varm eddiksirupen på ny og kok i 10 minutter.
• Hell eddiksirupen over rabarbraen og forsegl glassene. Bør lagres i minst 8 uker før bruk.
• Lagre glassene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil ett år.