Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Hylleblomst saft
Ingredienser
• 25 blomsterhoder av
svarthyll
eller
rødhyll
• Juice og finrevet skall fra 3 sitroner og 1 appelsin
• I kg sukker
Fremgangsmåte
• Fjern insekter fra blomsterhodene.• Legg blomstene i en stor bolle sammen med revet sitron- og appelsinskall, og hell 1.5 liter kokende vann over. Tildekk bollen og la innholdet trekke over natten.
• Sil av vesken og hell i kjele sammen med sukker og juicen fra sitrusfruktene.
• Varm forsiktig opp mens sukker røres ut, og kok på middels varme i 2 minutter.
• Hell på steriliserte flasker og forsegl.