Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Mjødurt saft
Ingredienser
• 160 g
mjødurtblomster
• 1 liter vann
• 1 kg sukker
• Saft fra 1 sitron
• 2-3 gram sitronsyre
Fremgangsmåte
• Friske blomster klippes fri for stilker og blad. Hvis en benytter tørkede blomster halveres mengden.• Blomstene legges i en kjele av rustfritt stål. Hell vann over. Kok opp og sett til avkjøling.
• Sil av og kok forsiktig opp saften med sukker, sitronsaft og sitronsyre
• Hell på flasker og oppbevar i kjøleskap. OBS. Kort holdbarhet.