Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Løvetann kaffe
Ingredienser
Fremgangsmåte
• Vask røttene godt over flere omganger.• Kutt røttene i mindre biter og finkutt de videre i en kjøkkenmaskin.
• Spre røttene jevnt på ett eller flere stekebrett med bakepapir.
• Stek på 120°c i 2 timer, vend om med stekespade innimellom.
• Lagres til seinere bruk, eller kvernes i kaffekvern og benyttes som vanlig kaffe.
• Kan lagres i minst 1 år i lufttett glass. Lagres tørt, mørkt og kjølig.