Viktig melding!

Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:

  • Bilder vises ikke
  • Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
  • Innhold som ikke vises riktig
  • Utdatert eller feilaktig informasjon
  • Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
  • Feil eller uventet oppførsel
  • Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer

Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Krydderurter, tørket

De aroamtiske stoffene i mange krydderurter går tapt hvis de tørkes ved for høye temperaturer. Svært mange krydderurter egner seg godt til tørking. Mynter, timian, oregano er blant de mer velegnede.

Fremgangsmåte

Urtene tørkes i små buketter, gjerne under tak eller annet overheng. Alternativt kan de tørkes i tørkeanlegg ved 50-55°c. Urtene skal være helt tørre, og lette å smuldre når de er ferdigtørket. Tette glass er den beste oppbevaringsmetoden.