Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Løvetann vin
Ingredienser
• 1 liter blomsterhoder av
løvetann
, uten grønnt materiale
• 4 appelsiner
• gjær
• 1,5 kg sukker
Fremgangsmåte
• Hell 4.5 liter kokende vann over blomsterhodene mens de ligger i en kjele.• Dekk kjelen med et klede og la trekke i 2 døgn.
• Kok opp og tilsett skall fra 4 appelsiner. La koke i 10 minutter.
• Sil løvetannmiksen gjennom en fin sil eller kaffefilter oppi en vinballong og tilsett sukkeret. Rør inn sukkeret.
• Når nedkjølt, tilsett juicen fra de 4 appelsinene og gjær.
• Sett på gjærlås og la den stå romtemperert 1 år.
• Hell på flasker, bør lagres minst 1 år før bruk.