Viktig melding!

Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:

  • Bilder vises ikke
  • Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
  • Innhold som ikke vises riktig
  • Utdatert eller feilaktig informasjon
  • Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
  • Feil eller uventet oppførsel
  • Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer

Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Løvetann vin

Det finnes en rekke oppskrifter på løvetann vin. Her er en av dem som gir svært gode resultater.

Ingredienser

• 1 liter blomsterhoder av løvetann , uten grønnt materiale
• 4 appelsiner
• gjær
• 1,5 kg sukker

Fremgangsmåte

• Hell 4.5 liter kokende vann over blomsterhodene mens de ligger i en kjele.
• Dekk kjelen med et klede og la trekke i 2 døgn.
• Kok opp og tilsett skall fra 4 appelsiner. La koke i 10 minutter.
• Sil løvetannmiksen gjennom en fin sil eller kaffefilter oppi en vinballong og tilsett sukkeret. Rør inn sukkeret.
• Når nedkjølt, tilsett juicen fra de 4 appelsinene og gjær.
• Sett på gjærlås og la den stå romtemperert 1 år.
• Hell på flasker, bør lagres minst 1 år før bruk.