Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Fiken i honningmarinade
Ingredienser
• 15
fiken
• 2 dl ferskpresset appelsinjuice
• 6 dl te laget av
etasjeblom
, evt grønnte
• 150 gram honning
Fremgangsmåte
• Vask fikenene og fjern alle stilkrester. Unngå at fikenene revner i skinnet.• Varm opp appelsinjuice, te og honning i en kjele og la det forsiktig koke opp.
• Tilsett fiken å la det koke svært forsiktig i 10 minutter.
• Ta forsiktig ut fikenene og putt de i varme og steriliserte glass.
• Putt de fylte glassene i en forhåndsvarmet ovn (140°c).
• Kok opp fruktsirupen i 6-7 minutter slik at den tykner.
• Hell fruktsirupen i glassene med fiken, og fyll til randen.
• La stå i 24 timer og sjekk om glassene er godt forseglet. Bruk innen ett år.