Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Eple, tørket
Fremgangsmåte
Eplene skrelles, skjæres i mindre biter og kjernehus fjernes. Eplebitene dyppes i kaldt sitronvann (5 gram sitronjuice pr liter vann). Eplene skjæres i skiver og dyppes i kokende sukkervann (200 gram sukker pr liter vann). Når epleskivene har dryppet godt av, tørkes de ved maks 70°c.