Viktig melding!

Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:

  • Bilder vises ikke
  • Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
  • Innhold som ikke vises riktig
  • Utdatert eller feilaktig informasjon
  • Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
  • Feil eller uventet oppførsel
  • Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer

Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Rabarbra saus

Rabarbara saus passer godt til karri retter, fisk, kylling, ost og smørbrød. Prydrabarbara og himalayarabarbara gir to helt forskjellige varianter av sausen.

Ingredienser

• 1 kg rabarbarastilker
• 500 gram sukker
• 100 ml cider eddik
• 125 gram fruktstilker fra japansk rosintre , evt rosiner.

Krydderpose
• 50 gram fersk finhakket ingefær
• 20 gram bark fra krydderbusk , evt 2 kanelstenger
• 1 ts fennikel frø
• 5 kryddernelliker

Fremgangsmåte

• Bland krydderene og legg de i en liten bomullspose eller liknende..
• Hell sukker, eddik og krydderposen sammen med 1 dl vann i en kjele.
• Varm forsiktig opp mens du rører inn sukkeret.
• La kryddersirupen trekke i 20 minutter.
• Skjær rabarbra stilkene i 2 cm biter.
• Tilsett rabarbara og rosiner/rosintre i kryddersirupen.
• Kok forsiktig i 20 minutter.
• Hell på steriliserte glass
• Lagre glassene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil ett år.