Viktig melding!

Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:

  • Bilder vises ikke
  • Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
  • Innhold som ikke vises riktig
  • Utdatert eller feilaktig informasjon
  • Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
  • Feil eller uventet oppførsel
  • Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer

Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Kandisert kvann

Ingredienser

• 500 gram kvannestilker
• 3 dl sukker

Fremgangsmåte

Skyll og skrell kvannestilkene og kutt de i lengder på 5-10 cm. Legg silkene i en kjele og dekk med vann. Kok stilkene nesten myke. Sil av vannet. Legg stilkene i et fat og strø over sukker og la trekke i 1-2 døgn.

Kok forsiktig stilkene opp i 5 dl vann under omrøring. La det koke forsiktig videre til stilkene virker gjennomskinnelige. Sil av laken (kvannesirup), som tas vare på, og sett stilkene til avkjøling.

Dekk stilkene med sukker, legg til tørk på rist. Oppbevares i lufttett emballasje. Laken kan senere brukes som sirup på iskrem og dessert.