Viktig melding!

Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:

  • Bilder vises ikke
  • Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
  • Innhold som ikke vises riktig
  • Utdatert eller feilaktig informasjon
  • Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
  • Feil eller uventet oppførsel
  • Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer

Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Aprikos, tørket

Helt modne eller lett overmodne aprikoser er mest velegnet til tørking. Umodne frukter får en sur smak.

Fremgangsmåte

Aprikosene deles i to, og steinen fjernes. Aprikosene legges på tørkebrett med snittflaten opp. De kan soltørkes i 4-5 dager, mens ettertørkingen må foregå i skygge. Hvis man bruker tørkeanlegg, tørkes aprikosene i 4-5 timer ved 40°c, og ettertørkes ved 70°c.