Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Sølvbusk syltetøy
Ingredienser
• 1 kg frukter fra japansk sølvbusk• 1 kg sukker
Fremgangsmåte
• Hell bærene i en kjele og dekk de såvidt med vann.• Kok forsiktig opp, og la småkoke i 10 minutter. Rør innimellom.
• Press blandingen gjennom en solid sil eller egnede kjøkkenmaskiner for å fjerne frø.
• Hell blandingen i en ren kjele sammen med sukker og varm opp men du rører ut sukkeret.
• Kok på høy varme til den har riktig tykkelse.
• Hell i glass og forsegl.
• Kok opp vann i en stor kjele og sett i de fylte syltetøysglassene rett før det koker opp. Kok i 5 minutter.
• Ta ut glassene og la de avkjøle i 12-20 timer.
• Sjekk om det er vakum i glassene. Er det ikke vakum, må syltetøyet spises innen en uke.
• Lagre glassene på et tørt, kjølig og mørkt sted. Kan lagres i opptil ett år.