Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Nyperose sirup
Ingredienser
• 500 gram nyperoser,
epleroser
og
rynkeroser
er svært velegnet
• 650 gram sukker
Fremgangsmåte
• Kok opp 8 dl vann.• Kutt nyperosene i småbiter og hell dem i det kokende vannet.
• La nyperosene trekke i vannet i 15 minutter.
• Sil av saften gjennom en tøy sil og la den dryppe fra seg i en time.
• Kok opp 8 dl vann, og repeter hele prosessen med de samme nyperosebitene. Men denne gangen skal massen dryppe fra seg hele natten.
• Bland de to nypejuicene sammen med sukker i en kjele.
• Rør til sukkeret er oppløst og kok i 2-3 minutter.
• Hell i varme steriliserte glass med skrulokk.
• Bruk innen 4 måneder. Hvis du koker glassene med nyperose sirupen som ved
sukkerkonservering
, så holder de seg mye lenger.