Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Blomkarse pesto
Ingredienser
• 50 gram
blomkarse
blader
• 2-3 mynteblader
• 10-12
kinagressløkblader
eller
sibirsk gressløk
. evt. 2 hvitløksfedd
• 6 blomkarsefrø
• 50 gram
sembrafuru
frø eller pinjekjerner.
Hasselnøtter
og
valnøtter
fungerer også.
• 75 gram parmesan eller liknende
• saft fra en halv sitron
• 150 ml hemp olje, evt olivenolje eller rapsolje
• noen kronblader fra
ringblomst
.
• salt
Fremgangsmåte
• Hvis du har en mortel, så knus de 5 første ingrediensene, for så å tilsette ost, sitronsaft og olje. Hvis ikke, benytt kjøkkenmaskin.• Tilsett ringblomstblader og salt til slutt
• Hell i steriliserte glass med lokk, lag litt plass til ekstra olivenolje på toppen.
• Lagre i kjøleskap og bruk innen 4 uker. Kan fryses.
• NB! Husk å dekk gjenværende pesto med olje etter hver bruk hvis den skal holde seg i 4 uker.