Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Hassel i honningmarinade
Ingredienser
• 500 gram
hasselnøtter
• 340 gram honning
Fremgangsmåte
• Fjern skall fra nøttene, helst ferskt innsamlede nøtter• Stek nøttene på svak varme i 5 minutter, pass på at de ikke svir seg. La de kjøle seg ned.
• Hell nøttene i varme og steriliserte glass. tilsett 1 spiseskje honning for hvert tredje lag. Fyll glassene til randen.
• Forsegl glassene og lagre på et mørkt, tørt og kjølig sted.
• Bruk innen ett år.