Viktig melding!

Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:

  • Bilder vises ikke
  • Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
  • Innhold som ikke vises riktig
  • Utdatert eller feilaktig informasjon
  • Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
  • Feil eller uventet oppførsel
  • Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer

Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.

Hassel i honningmarinade

Honningmarinerte hasselnøtter passer til yoghurt, iskrem og frokostblandinger.

Ingredienser

• 500 gram hasselnøtter
• 340 gram honning

Fremgangsmåte

• Fjern skall fra nøttene, helst ferskt innsamlede nøtter
• Stek nøttene på svak varme i 5 minutter, pass på at de ikke svir seg. La de kjøle seg ned.
• Hell nøttene i varme og steriliserte glass. tilsett 1 spiseskje honning for hvert tredje lag. Fyll glassene til randen.
• Forsegl glassene og lagre på et mørkt, tørt og kjølig sted.
• Bruk innen ett år.