Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Nyper, tørkede
Fremgangsmåte
4 grunnregler for å bevare næringsinnholdet på nyper ved tørking:
1) Bruk kun modne, men ikke overmodne nyper.
2) Fruktene må plukkes langt fra traffikert vei.
3) Bruk kun nyplukkede nyper
4) Nypene skal tørkes ved 50°c i 6-8 timer, uten å fortørkes. Nypene skal da være harde.