Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Spirer
Utstyr
• Spireskjerm , kan kjøpes i skogshopen• Rent vann
• Avrenningsboks eller liknende
• Norgesglass
• Frø . Mange frø er egnet å spise som spirer - f.eks. alfalfa (blålusern) , bokhvete, brokkoli, lin og reddiker
Bløtlegg
Fyll norgesglass med 1 til 4 spiseskjeer frø. Bytt ut glassdelen av lokket med spireskjermen.
Tilsett vann og la det renne ut gjennom skjermen. Tilsett nytt vann og la det stå i 4-8 timer.
Skyll
Fyll glasset med vann og skyll ut gjennom spirenettingen to ganger daglig. Det kan være lurt å lage en anordning der glasset kan få stå å renne av seg
Spis
Etter 3 til 7 dager vil spirene være store nok til å spises. Dekk glasset med det originale glasslokket og lagre i kjøleskap. Må du avbryte prosessen før du er ferdig kan spirene settes i kjøleskap til du igjen har tid, de klarer seg fint 1 uke i kjøleskap uten å miste spireevnen.